HOVÁNY AUTÓ PLANET KFT. - Kecskemét, Békéscsaba, Szeged
img

Válasszon színt!

img
img

Ajánlott fogyasztói ár

0 Ft-tól

img
Fedezze fel

Design

Szeretné tudni, hogyan néz ki a jövő autója? Akkor nézze meg jól. Kövesse egyszerűen az elektromos autó egyedi formáját. A barátságos első résztől a kipufugó nélküli hátsó részéig. Fedezzen fel egy olyan autót, amelyet eddig még soha sem látott.
img
Fedezze fel

KÉNYELEM

A design az első pillanatra szokatlannak tűnhet, másodszorra azonban már szembe tűnő a belső tér optimális elrendezése. Ennek egyik legjobb példája a klímaberendezés, amelynek függőlegesen elhelyezett kezelőelemei jobb helykihasználást eredményeznek.
img
Fedezze fel

Biztonság

A Mitsubishi elektromos autója nemcsak a környezet védelmét és a városban való vezetési élményt garantálja egyidejűleg, hanem a modern biztonságtechnikai előírásoknak is megfelel. 2011-ben nagyon jól szerepelt az elektromos autó az EURO NCAP töréstesztjén, hiszen 4 csillagos értékelést kapott.
img
Fedezze fel

TECHNOLÓGIA

A Mitsubishi elektromos autójának fedélzetén az elektromos autók legújabb generációjának rendszere található: a MiEV OS  (Mitsubishi innovative Electric Vehicle Operating System). Ez folyamatosan figyeli a fontosabb funkciókat, mint például az akkumulátor állapota, és az energiavisszanyerés mértéke, mindezekkel a zavartalan és hatékony autózást támogatja.